Terbaru! Kad yang memudahkan anda mempelajari 3 bahasa serentak dalam masa 5 hari sahaja.

Anda mungkin mempunyai minat yang mendalam untuk mempelajari Bahasa Arab. Namun, niat anda mungkin terbantut disebabkan oleh masalah-masalah yang anda alami seperti:- 

 
 
 • Jadual kelas pembelajaran yang mungkin tidak sesuai dengan masa anda serta selalu bertembung dengan aktiviti harian anda yang lain.
 • Yuran kelas yang agak mahal.
 • Suasana pembelajaran yang mungkin kurang selesa.
 • Tidak mempunyai buku rujukan yang tepat dan bersesuaian.
 • Sistem pembelajaran yang tidak berkesan dan tidak bersistematik.
 • Tidak menjumpai tenaga pengajar yang sanggup membimbing anda hingga berjaya.

 

Kini, ada cara mudah untuk mempelajari 3 Bahasa dengan mudah.

Bukan lagi satu penghalang bagi anda untuk mempelajari 3 Bahasa serentak, tidak kira apa saja profesion anda. Ia boleh dipelajari di rumah, di pejabat, di sekolah, di serata tempat atau di mana-mana sahaja anda berada.

Anda tidak perlu bersusah payah untuk pergi ke kedai-kedai buku, atau mengharungi jalanraya yang sesak untuk pergi ke kelas-kelas semata-mata untuk mendapatkan ilmu yang sungguh berharga yang anda cari-cari selama ini.

 Dengan lafaz bismillahirahmanirrahim, saya memperkenalkan

 "Kad Imbasan Menguasai Dalam Masa 5 Hari"

Tahukah anda, sekiranya anda membeli kad imbasan ini, anda boleh menguasai perkataan asas dalam Bahasa Arab, Bahasa Inggeris dan Bahasa melayu hanya dalam masa 5 hari?

Tunggu dahulu, yang lebih hebatnya kad imbasan ini walaupun ia ditujukan khusus untuk anak-anak anda ataupun mereka yang lebih kecil, namun anda juga boleh menggunakan kad imbasan tersebut kerana ianya sangat mudah untuk digunakan, dipelajari dan sememangnya berkesan. Saya pasti ianya akan menjadi pembelian anda yang berbaloi-baloi untuk tahun ini.

Jika anda tidak percaya lagi, saya akan dedahkan kepada anda keistimewaan                                       Kad Imbasan ini iaitu :-

 1. 50 perkataan asas Arab-Inggeris-Melayu dengan penekanan kepada Bahasa Arab.

 2. Topik-Topik yang disentuh adalah berkaitan dengan alat-alat persekolahan, pengangkutan, keluarga, haiwan, pekerjaan, buah-buahan, tempat, rumah dan anggota badan

 3. Penggunaan kata tunjuk untuk maskulin dan feminin.

 4. Disertakan juga anggota manusia yang berpasangan sepeti mata, tangan, kaki dan lain-lain jugak dikira feminin.

 5. Penggunaan tanda soal.

 6. Penggunaan Kaedah Perbualan

 7. Kad Imbasan yang berwarna warni dan mampu untuk merangsang minda sesiapa yang melihatnya.

       

Segala-galanya mudah dengan Kad Imbasan ini:-

Mengapa saya berkatakan begitu?Hal ini disebabkan oleh :

 • Apakah kelebihan-kelebihan yang akan anda perolehi daripada Kad Imbasan ini? :

 • Ia ditulis di dalam 3 bahasa iaitu Bahasa Melayu, Inggeris dan Arab untuk menjadikannya alat bantuan mengajar paling mudah dan berkesan serta laris di pasaran.

 • Sudah pasti ia menepati dan dapat memenuhi kehendak pembelajaran anda.

 • Kad imbasan ini boleh dijadikan panduan untuk mengajar anak-anak anda belajar 3 Bahasa sejak kecil lagi di rumah anda sendiri. Anda boleh membantu anak-anak anda mempelajari  kad imbasan ini. Pasti menyeronokkan.

 • Bagi golongan ibu bapa yang berhasrat untuk menghantar anak-anak mereka melanjutkan pelajar ke luar negeri perlu mendapatkan kad imbasan ini. Dengan alat bantuan ini, anak-anak anda akan dapat menguasai 3 bahasa dengan mudah sebagai persediaan melanjutkan pelajaran. Insyaallah.

 • Disebabkan itu, kad imbasan ini dapat memenuhi apa yang diinginkan oleh orang-orang melayu dan sesiapa sahaja yang ingin mempelajarinya walaupun tiada asas langsung di dalam Bahasa Arab, Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu.

 

          Salam Ukhuwah dari saya:

          Nurul Nadia Binti Azmi

                  

 

Tempahan