Adakah anda maklum bahawa hari ini siapa yang tiada blog dot com sendiri dianggap ketinggalan? Dan adakah anda sedar dengan adanya blog dot com sendiri sebenarnya merupakan pejabat maya anda yang mempunyai kredebiliti?
 
Terbukti Berhasil! Hanya Dalam 3 Jam, Anda Pasti Memiliki Blog Dot Com Sendiri. Semudah A B C. Budak Tadika Pun Boleh Milikinya!

Kelas Praktikal Belajar Bina Blog Hingga Berjaya Hasilkannya! Paling Unik di Malaysia!

Hari ini mereka yang glamor dan terkenal di luar sana sebab masing-masing telah memiliki blog dot com sendiri. Ianya amat mudah dipasang dan diselenggarakan. Dan inilah dia keunikan dan kehebatan ;

 • Pernahkah anda mendengar ada ramai individu diluar sana yang hanya meng'update' blog 3 kali seminggu dan memperoleh pendapatan lumayan menerusinya?

 • Pernahkah anda tahu dengan memiliki blog kredebiliti anda akan naik dengan mendadak?

 • Tahukah anda bahawa kebanyakan dari rakyat Malaysia kini sudah mempunyai blog dot com masing-masing?

 • Jika salah satu soalan ini membuatkan anda berkata ya, anda pasti ingin mengetahui bahawa anda akan belajar menggabungkan kedua-dua ini untuk mendapatkan gabungan tunai (hybric cash) yang terbesar yang perlu anda pernah lihat.

 • Ingat!! Ini bukanlah untuk mereka yang cepat berputus asa kerana ia akan membanjiri anda dengan wang yang melimpah-ruah!

____________________________________________________

Kajian Kes Yang Telah Terbukti!

#1 : Pemilik blog dot com juga berpotensi untuk menjana duit pasif menerusinya. Ya, jana duit dengan blog. Telah ramai blogger yang merasainya!

#2 : Hanya dengan post di blog, ramai yang telah mendapat projek, tawaran JV, tawaran kerja dan bermacam-macam lagi. Ini kerana, blog umpama resume/profail yang berkerja 24 jam sehari.

#3 : Berapa ramai individu di luar sana yang semakin dikenali gara-gara nama mereka yang cukup gah menerusi blog masing-masing. Blog tempat membina nama!

 

PERHATIAN! Dapatkan Info & Panduan PERCUMA tentang Kehebatan Blog!


 

Saya berminat untuk dapatkan Info Lanjut tentang Blog!

Sila tinggalkan nama & emel anda dibawah:

Kajian menunjukkan 70% daripada mereka yang mempunyai blog sebagai pendapatan pasif mengakui mereka membina blog pertama mereka hanya dengan mendapatkan maklumat melalui internet.

 

Adakah Anda BETUL-BETUL SERIUS Ingin Menjadikan Blog Sebagai SALAH SATU Sumber Membina Jenama Diri Anda Dan Menjana Pendapatan Pasif?

 

Jika YA, terima kasih dan TAHNIAH kerana anda telah memberikan diri anda sendiri peluang untuk menambah pendapatan pasif melalui blog.

 

Maklumat yang bakal kami kongsikan bersama anda nanti bukanlah satu rahsia besar malahan maklumat ini sudah berlambak dikongsikan di internet. Malahan kami juga tidak akan memberikan sebarang jaminan kewangan anda akan kukuh dengan hanya menyertai bengkel kami ini.

 

Di Kelas Tuisyen Asas Blog nanti anda mempunyai peluang untuk memperkukuhkan maklumat sedia ada berkaitan dengan pendapatan pasif melalui blog dan paling penting ialah pengetahuan teknikal yang perlu anda ketahui sebelum anda mampu menjana pendapatan pasif melalui blog.

 

Sama ada anda hadir ke Kelas Tuisyen Asas Blog nanti disebabkan oleh kerelaan sendiri mahupun "permintaan" orang lain, kami pasti anda akan melalui pengalaman yang mengubah gaya kehidupan dan pandangan antara tentang blog untuk selama-lamanya!

 

 

Siapa yang layak sertai Kelas Tuisyen ini?

Lepasan SPM, STPM dan setaraf.
Pelajar universiti, maktab atau kolej.
Lepasan graduan dalam bidang apa pun.
Yang berkerja di waktu 'office hour'.
Pengusaha pusat tuisyen, cikgu tuisyen, guru sekolah.
Penganggur kehormat, pencari pendapatan sampingan.
Sesiapa sahaja yang masih mencari kerja, yang berminat tidak mengira usia dan pangkat.

 

(Syarat Dan Keperluan Untuk Menghadiri Kelas Tuisyen Asas Blog)

 • Sila bawa laptop sendiri, wifi disediakan.

 • Mesti tahu asas komputer seperti menaip, upload, download dan lain-lain.

 • Disarankan untuk merancang membeli nama domain & hosting supaya menjimatkan masa belajar. (Aggaran domain & hosting RM100)

 • Bawa buku nota, CD kosong, pendrive (pastikan clean dari virus) serta apa yang berkaitan.

 • Jika pernah membeli mana-mana e-book yang berkaitan boleh dibawa sekali.

 • Produk fizikal juga boleh dibawa.

 

Kelas Tuisyen Asas Blog

Dapatkan Tempat Sekarang! Atau Menyesal Seumur Hidup.

Tarikh :  20/02/2011 (Ahad)

Masa10.00 am - 1.00 pm

Lokasi IQ Bestari Learning Centre, Bandar Tasik Selatan, Sg Besi

Bayaran RM 100.00 (Harga Asal RM450)

Peserta :  5 Tempat Sahaja!

p/s: Harga tersebut akan dinaikkan pada masa akan datang!

 

 

Peta Lokasi IQ BISTARI LEARNING CENTRE

Klik untuk melihat dengan lebih jelas (PETA)

 

Yang Benar,

-- 016-3772901 -- admin@seminartuisyen.com --                                                
Team Elit Master Yus

P.S. Anda akan teruja kerana akhirnya anda boleh berhenti mencari cara yang sukar untuk menjana pendapatan bulanan anda. Jangan bazirkan masa untuk cuba lakukannya sendirian.

 

Tempahan